Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.

Prodaja stanova u Novom Sadu radi kupovine kuća za adaptaciju sve češća pojava

14.11.2019  |  Komentari: 0

Udovoljavanje različitim potrebama i strah od toga šta će komšija reći su prošlost. Trend prodaje stanova radi kupovine i adaptacije kuća u Novom Sadu postaje sve popularniji. Novosađani jednostavno postaju svesni da će im kuća pružiti komfor i mir kakav u stanu teško mogu da imaju. Novosađani pritom nisu usamljeni u ovoj ideji.

 

Ukoliko vam dolaze gosti, deca slave rođendan ili volite da vas prijatelji često posećuju, nećete imati problema gde da ih smestite i kako da organizujete ručak ili neki porodični događaj ukoliko imate kuću. Kuća će vam i po tom pitanju pružiti sav neophodan komfor bez bojazni da će te nekom od komšija zasmetati. Sve što je potrebno jeste malo adaptacije.

 

 

Prodaja stanova u Novom Sadu i zamena za kuću

 

Za život u stanu potrebno je strpljenje i visok nivo tolerancije, i to je razlog zašto se sve više ljudi odlučuje da im prodaja stanova u Novom Sadu bude resurs koji će preusmeriti u kupovinu ili izgradnju nove kuće. Ovaj trend prisutan je i u drugim gradovima širom Srbije, osim u prestonici gde je kupovina kuće ipak daleko veća investicija nego kada je u pitanju stan. Evo i zašto:

 

Pored toga što kuća ima svoj stambeni deo prostora, obično u sklopu nje imate i dodatne prostorije koje će vam omogućiti dovoljno mesta za odlaganje suvišnih stvari ili stvari koje ne koristite svakodnevno. Dodatnim prostorijama rešavate problem bicikala, dečijih igračaka, alata za uređenje i čišćenje itd... Možete imati na raspolaganju, podrum, potkrovlje, šupu, ostavu ili nešto treće. Sve ove prostorije imaju svoju namenu i pružiće vam dovoljno prostora za sve vaše potrebe.

 

Garaža

 

Ukoliko kuća poseduje garažu za automobil rešili ste još jedan veliki problem. Retko u kojoj zgradi kolektivnog stanovanja ćete imati mogućnost da posedujete sopstvenu garažu ili parking mesto. Večita jurnjava za slobodnim parking mestom sada je prošlost. Svoj životni prostor možete da organizujete u potpunosti po vašoj želji.

 

Sloboda izbora sistema za grejanje i hlađenje

 

Ukoliko posedujete kuću, imate mogućnost ugradnje određenih energetski efikasnih sistema poput solarnih panela, kojima možete smanjiti račun za struju. Ugradnjom termo izalocije na zidove kuće smanjićete sebi troškove grejanja ali i hlađenja u vreme toplih letnjih meseci. Potrošnju vode možete smanjiti bušenjem bunara za tehničku vodu. Tom vodom možete zalivati bašte, travnjake, napuniti bazen i na taj način racionalno raspolagati sa vodom iz gradskog vodovoda.

 

Mogućnosti zagrevanja prostorija u vreme zimskih dana su raznolike. Možete se grejati na čvrsto gorivo, koristiti pelet, brikete, drvo, ugalj ili biljne žetvene ostatke poput slame. Na taj način nećete zavisiti od gradske toplane, ne morate svakoga meseca izdvajati novac za grejanje kao što je slučaj u stanovima. Grejna sezona može da počne i da se završi kad vi to želite.

 

Ne morate da pazite na buku

 

Možete da usisavate kad hoćete, da slušate muziku glasno, da se igrate sa decom, da perete veš ili da generalno čistite stan i pomerate nameštaj kad god želite, bez straha da će neko od komšija u vašoj okolini pozvati policiju. Ako realno sagledate stvari, zaključićete da kuća ima mnoštvo benefita i mogućnosti kakvih stan nema.

 

Ukoliko razmišljate o zameni stana za kuću i interesuje vas koliko renovacija kuće može da vas košta, slobodno nas kontaktirajte!



Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spam-a unesi kod: