Rušenje zidova i odvoz šuta - Jug Enterijer Beograd
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.

Rušenje zidova i odvoz šuta

Rušenje zidova i odvoz šuta najčešće predstavljaju prve korake prilikom adaptacije i uređenja svakog stambenog ili poslovnog prostora. 

 

 

 

Koji se zidovi mogu rušiti?

 

Prilikom planiranja adaptacije stambenog i poslovnog prostora, vrlo često razmišljamo o rušenju određenih zidova. Tada se uvek postavlja pitanje koji se zidovi mogu srušiti. Odgovor je jednostavan, mogu se srušiti svi  zidovi (izuzev spoljašnjih) koji ne narušavaju statiku objekta. 

 

Zbog specifičnosti ovog posla najbitnije je da se maksimalno profesionalno pristupi radu uz odgovarajuće mere zaštite. Mere zaštite se odnose na zaštitu na radu i zaštitu ostalih objekata ili delova objekta koje ne treba rušiti. Takođe je bitno raditi sa odgovarajućim mašinama ili alatima, kao i da ljudstvo bude adekvatno obučeno za tu vrstu posla.  Nakon rušenja zidova, dolazi do pojave velike količine šuta koji treba ukloniti radi daljeg nesmetanog rada.

 

 


 

 

Šta sa šutom?

 

Rušenje zidova i odvoz šuta su dve operacije koje su usko vezane. Nakon rušenja šut se odvozi uz pomoć specijalizovanih kontejnera ili se pakuje u jutene džakove i odvozi kamionom na deponiju.

 

Iako ne spadaju u radnje koje se rade sa zadovoljstvom, rušenje zidova i odvoz šuta su dva neophodna segmenta pri adaptaciji i renoviranju stambenog i poslovnog prostora. Iz tog razloga bitno je isplanirati i ovu aktivnost i dogovoriti sa izvođačem radova ko je za nju zadužen. 

 

 

Sve naše ponude za adaptaciju i uređenje enterijera obavezno uključuju i ova dva elementa.

 Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spam-a unesi kod: