Renoviranje i adaptacija spavaće sobe
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.

Renoviranje i adaptacija spavaće sobe

Spavaća soba predstavlja deo stana/kuće u kome vlasnik provodi svoje najintimnije trenutke. Nakon teškog radnog dana, spavaća soba je ta koja ima ulogu da vlasniku obezbedi miran i ugodan san. Ovo je prostor u kom se odmaramo i obnavljamo energiju za novi dan. Zbog toga je važno da prostor bude prijatan i harmoničan i da odgovara našem senzibilitetu.

 

renoviranje i adaptacija spavaće sobe


Kao i kod svake druge prostorije, tako i kod spavaće sobe, boje zidova i raspored nameštaja čine glavne faktore od kojih zavisi izgled enterijera.

 

 

Osnovni elementi spavaće sobe
 

Neizostavni elementi spavaće sobe su svakako krevet, noćni ormarići, komoda i eventualno garderober. S obzirom na funkciju ove prostorije najbitnije je odabrati udoban i prostran krevet koji se po stilu kombinuje sa noćnim ormarićima. Detalji poput boje zidova, zavesa ili rasvete učiniće ovaj prostor harmoničnim, zanimljivim i daće mu lični pečat.

 Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spam-a unesi kod: