Odvoz šuta
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.

Odvoz šuta

Prilikom izvođenja radova na polju adaptacije prostora dolazi do stvaranja šuta šta god da radite na polju uređenja enterijera. Da li je reč o rušenju zidova ili pak o šutu nastalom od materijala košišćenih u radu, neretko se na ovaj deo uređenja zaboravlja. Kako investitori ne bi po završetku radova razmišljali kako da se izbore sa gomilom šuta koji je ostao,  najbolje je prilikom dogovora o izvođenju radova napraviti i dogovor o odvozu šuta koji nastane.

 

 

 

Odvoz šuta najčešće se radi na dva načina: 

 

  • Prvi  način je odvoz šuta specijalniom građevinskim kontejnerima
  • Drugi je pakovanje šuta u džakove i odvoz kamionima na gradsku deponiju.

 

Koji način će biti primenjen zavisi od količine šuta koji se odvozi, kao i od lokacije sa koje treba odvesti šut. Često je nemoguće prići i postaviti građevinski kontejner (najčešće u centru grada), pa je onda jedini način da se šut odveze tako što se pakuje u džakove i odvozi manjim kamionom. Šut se ne može pakovati u bilo koje džakove već to moraju biti juteni džakovi za šut. 

 
 
 
 


Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spam-a unesi kod: