Jug Enterijer - O nama - Adaptacija enterijera stana
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.

O Kompaniji

Preduzeće JUG je osnovano 2006. godine u Beogradu i pruža usluge projektovanja, izgradnje i adaptacije poslovnih i stambenih prostora. 

 

Specijalizovani smo za rad u oblasti inženjeringa, projektovanja i konsaltinga. Stručan tim sa dugogodišnjim iskustvom, kijentima nudi najbolja rešenja za osmišljavanje prostora uz maksimalnu posvećenost njihovim potrebama i standardima.

 

Fokusirani smo na visok kvalitet usluga, merljive rezultate rada i gajimo profesionalan odnos prema klijentima, zaposlenima, a pre svega prema poslu koji obavljamo, uz poštovanje datih rokova.

 

Usko smo specijalizovani za postavljanje keramičkih pločica o čemu govori i dugogodišnja saradnja sa srednjom građevinskom školom u domenu obavljanja prakse i stipendiranja učenika. Predstavnik naše kompanije je višegodišnji sudija  na državnom takmičenju mladih keramičara.

 

Cilj nam je da kombinacijom ličnih sposobnosti i veština zaposlenih, pružajući profesionalne usluge vrhunskog kvaliteta, našim klijentima omogućimo da višestruko vrate investirana sredstva. 

 

Najveći deo naše ponude realizuje se po sistemu “ključ u ruke”. Ukoliko to nije moguće, kompanija angažuje podizvođače i preuzima potpunu odgovornost za projekat koji vodi.


Naša vizija je da dom ili poslovni prostor klijenata učinimo što lepšim i funkcionalnijim uz kontinuirano proaktivno savetovanje. 

 

Tokom godina uspešnog poslovanja ostvarili smo saradnju sa mnogobrojnim inostranim i domaćim klijentima. U nama su prepoznali kvalitet i ukazali nam poverenje. O  tome svedoči naša referentna lista.

 

 

 

Naše odlike

 

  • Realna procena stvarnih troškova pri izvođenju radova, a samim tim i određivanje cene za iste.
  • Realna procena vremena potrebnog za izvođenje radova.
  • Poštovanje rokova i dogovora.
  • Precizan i pedantan rad.
  • Garancija na kvalitet izvedenih radova.
  • Na osnovu dugogodišnjeg iskustva dajemo savete i ideje za uređenje prostora.  


Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spam-a unesi kod: