Lepljenje pločica - Povoljna cena - Jug Enterijer Beograd
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.

Postavljenje i lepljenje granitnih pločica

Postavljanju i lepljenju granitnih pločica mora se pristupiti sa posebnom pažnjom. Najpre se treba posavetovati sa proizvođačem ili trgovcem oko toga koji lepak se preporučuje. Veliki broj proizvođača granitnih pločica pravi i poseban lepak za njih. Ukoliko ne postoji povratna informacija ni od trgovca niti od proizvođača treba koristiti lepak za neupijajuće površine.

 

                       

 

        

Granitna pločica sama po sebi nema gotovo nikakvu moć upijanja, tako da će se vrlo brzo odlepiti ukoliko se ne zalepi odgovarajućim lepkom. Takođe granitna pločica se nikako ne sme lepiti na materijal. Često se granitne pločice ne mogu seći običnim mašinama za sečenje pločica, već mašinama za sečenje sa vodenim hlađenjem.

 

Vrlo važna preporuka prilikom postavljenja granitne keramike je da se postave sa minimalnom fugom od 2mm, bez obzira na savete arhitekte ili trgovca. 

 

 

Nikako ne koristiti osnovne lepkove za postavljanje granitnih pločica.Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spam-a unesi kod: