Renoviranje i adaptacija stana - Jug Enterijer Beograd
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.

Renoviranje i adaptacija stana

Renoviranje i adaptacija predstavljaju proces kojim se vizuelno menja izgled enterijera. Vlasnici stanova pribegavaju ovom procesu sa ciljem da svoje prostorije osveže novim izgledom, odnosno prilagode svojim željama i potrebama. U poslednje vreme sve više ljudi se opredelje za varijantu renoviranje i adaptacija stana po principu " ključ u ruke". 

 

 

Šta sve spada u proces renoviranja i adaptacije stana?

 

renoviranje i adaptacija

Kada su u pitanju radovi koje je potrebno izvršiti prilikom renoviranja, misli se pre svega na sledeću grupu aktivnosti:

 

  • Zamena, postavljanje keramičkih pločica 

  • Zamena, postavljanje parketa

  • Krečenje zidova

  • Vodoinstalacije

  • Elektroinstalacije

  • Rasveta ...

 

Za svaku od navedenih aktivnosti neophodno je napraviti dobru finansijsku konstrukciju, da ne bi došli u situaciju da u toku radova zbog nedostatka novca morate da menjate zamišljen izgled vaše prostorije. 

 

Prostorije koje podlažu čestom renoviranju i adaptaciji su kupatilo, kuhinja, spavaća soba i dnevna soba.

 

 

Link adaptacija

 

 

Renoviranje i adaptacija kupatila

 

Najčešće je kupatilo najmanja prostorija u stanu. Na prvi pogled reklo bi se da ne zahteva veliki napor prilikom renoviranja, ali to nije tako. Najveći problem je uklopiti funkcionalnost i estetiku. Takođe i kod ove usluge možete se osloniti na naš tim stručnjaka i prepostiti celokupnu adaptaciju kupatila po principu ključ u ruke. 

Više informacija pogledajte na našoj stranici Renoviranje i adaptacija kupatila.

 

 

Renoviranje i adaptacija kuhinje

 

U današnje vreme moderna kuhinja ne predstavlja prostoriju čija je namena samo priprema hrane. Prilagođene savremenom načinu života moderne kuhinje pored praktične sve više dobijaju na estetskoj vrednosti.

O renoviranju kuhinje detaljnije čitajte ovde.

 

 

Renoviranje i adaptacija dnevne sobe

 

Dnevna soba predstavlja centralnu prostoriju u svakom domu. S obzirom da u njoj provodimo najviše slobodnog vremena posebnu pažnju treba posvetiti uređenju ovog prostora. Prilikom uređenja bitno je voditi računa o bojama zidova, osvetljenju prostorije i rasporedu nameštaja.

Opširnije čitajte na stranici o Renoviranju dnevne sobe.

 

 

Renoviranje i adaptacija spavaće sobe

 

Prostorija kojoj, pored dnevne sobe, treba posvetiti najviše pažnje prilikom renoviranja jeste spavaća soba. Za vlasnika stana to je mesto gde počinje i gde se završava dan. Pored toga, spavaća soba predstavlja najintimnijii deo našeg stana ili kuće i zbog toga mora biti prilagođen individualnim potrebama i željama vlasnika.

Pogledajte i naš tekst Renoviranje i adaptacija spavaće sobe.

 

Renoviranje stana ključ u ruke

 

Ukoliko vam je potrebna kompletna adaptacija i renoviranje stana naš tim stručnjaka vam uvek može ponuditi opciju renoviranje stana po principu ključ u ruke. Sam princip rada " Ključ u ruke" podrazumeva  da nam vi predočite vaše ideje a mi omogućimo da se iste realizuju i omogućimo da uživate u domu kakvom ste oduvek želeli.  Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spam-a unesi kod: