Uredjenje enterijera - Opremanje enterijera - Jug enterijer Beograd
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.

Uređenje enterijera

Adaptacija i uređenje stambenog i poslovnog prostora, kao i opremanje enterijera su oblast građevinske industrije koja se neprekidno razvija. Savremeni tokovi diktiraju sam stil i izgled finalnog proizvoda, odnosno kompletnog enterijera, a mi u kompaniji Jug pratimo najnovije trendove i činimo sve da  izađemo u susret željama klijenata poštujući standarde kvaliteta.

 

Uređenje enterijera

 

Bilo da je potrebno uraditi neke od osnovnih radnji na polju uređenja i adaptacije ili je potrebno izvršiti kompletno renoviranje i opremanje enterijera po sistemu ključ u ruke garantujemo da će svi radovi biti izvedeni kvalitetno, sistematično i profesionalno.

 

Gruba podela radova i postupaka potrebnih za potpunu adaptaciju prostora može se vršiti u tri celine:

 

  • Projektovanje enterijera
  • Izvođenje svih potrebnih građevinskih i završnih radova na polju uređenja
  • Dizajn, izrada nameštaja i opremanje enterijera 

U nekim slučajevima nije potrebno sprovesti svaku od navedenih radnji prilikom adaptacije prostora, mi smo tu da prilagodimo naše usluge vašim potrebama i budžetu.

 

 

Projektovanje enterijera

 

Projektovanje enterijera se izvodi kako bi se skratio proces realizacije i kako bi se ubrzao i lakše organizovao proces izvođenja radova na polju adaptacije i uređenja. Svi žele da imaju savršen životni prostor, a da bi on bio takav  potrebno je projektom precizirati i uz pomoć modela istestirati sve zamisli i ideje. Projekat se izvodi uz konsultaciju sa investitorom kako bi se dobilo najoptimalnije rešenje. Detaljnije informacije o tome koji sve projekti postoje i metodima njihovog izvođenja možete pronaći na našoj stranici Projektovanje enterijera.

 

 

Izvođenje građevinskih i završnih radova na polju uređenja

 

Nakon izrade idejnog rešenja i kompletnog projekta, pristupa se izvođenju potrebnih radova kako bi se projekat sa papira i modela preneo u realni prostor. Iskusni stručnjaci manje radove i adaptacije mogu izvesti i bez izrade projekta u dogovoru sa investitorom.

 

Izvođenju građevinskih i završnih radova treba pristupiti pažljivo i temeljno i sve radnje izvoditi sistematično i potpuno. Dosadašnje iskustvo je pokazalo da je najbolje kada jedna firma izvodi sve radove i da na taj način možete značajno da uštedite vreme i novac uz poštovanje dogovorenih rokova. Iskusni profesionalci u kompaniji Jug garantuju kvalitet radova počevši od rušenja do završetka po sistemu ključ u ruke. Više o završnim radovima možete pogledati na stranici Završni radovi na uređenju enterijera.

 

 

Opremanje enterijera nameštajem

 

Nakon adaptacije i izvođenja radova potrebno je opremiti stambeni i poslovni prostor nameštajem.

Vrlo je važno da svaki komad nameštaja bude na svom mestu, dobro uklopljen i da ima svoju funkciju bez obzira da li se prostor oprema gotovim nameštajem ili se izrađuje nameštaj po meri. Pored estetike ne smemo da zaboravimo da je krajnji cilj prijatan i ugodan enterijer i tome treba težiti. Za kreativno uređenje vašeg prostora nudimo vam usluge našeg iskusnog tima.

 

Detaljnije informacije o opremanju enterijera nameštajem možete pronaći na našoj stranici Opremanje enterijera.

 

Za sve neophodne informacije o ceni uređenja enterijera možete nas kontaktirati telefonom ili ostaviti poruku putem kontakt forme.

 Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spam-a unesi kod: