Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.

Kupili ste stan ili kuću? Kako pristupiti renoviranju?

18.05.2020  |  Komentari: 0

Ukoliko ste upravo kupili nekretninu koju treba renovirati potrebno je da se upoznate sa osnovnim fazama procesa renoviranja i adaptacije prostora.

 

Ove faze su uvek iste bilo da je u pitanju renoviranje Vašeg stambenog prostora, poslovnog prostora ili renovirate jer planirate da nekretninu oglasite npr. u kategoriji prodaja stanova Kragujevac.

 

Projektovanje

 

Angažovanjem arhitekte Vaše želje i potrebe ostvaruju se kroz idejno rešenje koje obezbeđuje maksimalnu funkiconalnost prostora kao i željenu estetiku koja je usklađena sa Vašim budžetom.

 

Postupkom uzimanja mera zatim izrade konceptualnog rešenja i njegovom razradom dobijate 3D model Vašeg prostora. Na ovaj način možete videti kako će izgledati Vaš prostor. Ukoliko niste zadovoljni određenim detaljima možete ih promeniti pre početka izvođenja radova što značajno utiče na budžet kao i na rokove izvođenja radova. Kada ste usaglasili sve detalje sa arhitektom pristupa se izradi izvođačkog projekta kojim izvođači radova dobijaju precizne smernice za izvođenje. Naša preporuka je da se odlučite za jednu firmu koja radi po sistemu „ključ u ruke“ čime ćete uštedeti vreme i novac i osigurati se da će radovi biti izvedeni kvalitetno, sistematično i profesionalno.

 

Izvođenje radova

 

Nakon izrade izvođačkog projekta pristupa se realizaciji radova.

 

 

 

Prilikom dogovora sa izvođačima završnih radova, potrebno je pre početka radova precizirati sve detalje kako kasnije ne bi dolazilo do problema.

 

 

Izradom predmera radova utvrđene su tačne količine za date vrste radova na osnovu kojih možete dobiti ponudu od izvođača radova. U ovom delu, istakli bi da rokovi za završetak radova igraju bitnu ulogu, uvek možete od izvođača radova tražiti da Vam dostave dinamički plan izvođenja radova.

 

Izrada nameštaja i opremanje enterijera

 

Nakon adaptacije i izvođenja radova potrebno je opremiti prostor nameštajem.

 

Vrlo je važno da svaki komad nameštaja bude na svom mestu, dobro uklopljen i da ima svoju funkciju bez obzira da li se prostor oprema gotovim nameštajem ili se izrađuje nameštaj po meri. Pored estetike ne smemo da zaboravimo da je krajnji cilj prijatan i ugodan enterijer i tome treba težiti.



Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spam-a unesi kod: