Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.

Uredjenje hodnika

28.07.2015  |  Komentari: 0

Prvi utisak je bitan, ali nekako izgleda kao da su nam hodnici zanemareni i da više izgledaju kao ostave nego kao ulaz u dom. 


Par saveta za vas kako da osvežite i preuredite hodnik. Svakako je prijatnije kada posle napornog dana dođete kući, i uđete u hodnik koji je sređen, na zidovima je vaša omiljena boja i sve odiše dobrodošlicom.

 


Hodnici su često uski i bez dnevne svetlosti, ali sa ovim savetima oni će zasijati i biće prava milina za oči.


Povratak u prošlost


U koliko živite u staroj zgradi ili kući, pogledajte kakav je pod u hodniku, možda se ispod nalazi drveni pod koji je savršen za farbanje. Drveni podovi izgledaju toplo i ušuškano. Postojeći su i laki za održavanje. Sa kvalitetnim bajčevima i premazima za drvo pod će izgledati savršeno.


Kreirajte galeriju


Na zidove okačite vama omiljene fotografije, slike i sve sto vas čini sretnim i budi lepe uspomene. Ima puno načina da sortirate i okačite fotografije.


Ofarabajte zidove i drvenariju


Posto je hodnik najprometnija prostorija u domu, znamo da su zidovi izloženi habanju i prljanju. Jos ako imate decu ili kućne ljubimce znate o čemu pričamo. Sveže okrečen hodnik sa kvalitetnim perivim bojama za zidove, produžiće vek trajanja boje na zidovima i hodnik će odmah izgledati sveže i sjajno. Izbori nijansi zavise od vas samih i vašeg ukusa. Kvalitetne perive boje za zidove su dostupne u pregršt lepih nijansi i sigurno ćete naći pravu boju koja vam najviše odgovara.


Pozabavite se radijatorom


Radijator uvek možete ofarbati u istu nijansu kakve je i zid, ali ga naravno uvek možete iskoristiti tako sto ćete od njega napraviti policu, tu bi ste mogli odložiti ključeve itd...


Iskoristite prostor


Svi mi imamo knjige i časopise koje čuvamo i neželimo da bacimo, hodnik može biti idealno mesto za police tj za našu malu kolekciju.


Oživite hodnik


Na zid možete okačiti veliko ogledalo, ne samo da će vizuelno povećati prostor već će vam i koristiti. Prostirka u veselim jarkim bojama će uticati pozitivno na vas i vaše ukućane. Biljke ili cveće ce takođe ulepšati vaš hodnik. Dodajte i sveće one će dati vašem hodniku pravu romantičnu atmosferu.


Osvetljenje


Izbegavajte jako osvetljenje, hodnik treba da bude blago osvetljen i kada uđete u njega treba da vam bude prijatno za oči. Lampe su najbolje rešenje za ovo.


I na kraju igrajte se, budite kreativni i napravite savršen prostor od vašeg hodnika.


Srećno dekorisanje!



Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spam-a unesi kod: